Ben jij aan het overwegen om een bijbaan te nemen naast je studie? Solliciteer dan nu als studentchauffeur. Wij zijn naarstig op zoek naar nieuwe studentchauffeurs want er komt weer een drukke periode aan. Je krijgt de kans om extra veel bij te verdienen door veel ritten te rijden.

Klanten wegbrengen van en naar borrels, diners of feesten.

De dagen worden korter en de temperatuur daalt gestaag. Het is weer bijna het einde van het jaar. Tijd om de kerstboom weer in huis te halen en voor bedrijven om borrels en feesten te organiseren. Omdat iedereen veilig thuis wil komen na het nuttigen van alcohol worden er veelal studentenchauffeurs ingezet om iedereen naar huis te brengen. Voor jou is dit de ideale gelegenheid om geld bij te verdienen, meld je daarom nu aan als studentchauffeur.

Als studentchauffeur zal je komen te rijden in de auto van de klant. Zo zal je in de drukke december maand ingezet kunnen worden, naast onze reguliere woon-werkverkeer klanten, als bob chauffeur. Je zult dan klanten naar feesten en partijen brengen en weer ophalen. Ook in het nieuwe jaar zullen er veel nieuwjaarsborrels georganiseerd worden.

Is dit iets voor jou? Solliciteer dan nu!